Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Елитна проститутка разкри колко печели и разказа какво мъжете искат от колежките ѝ

/
/

Джес Джонс (по разбираеми причини истинското ѝ име е променено) започнала да се занимава с ескорт преди две години, когато се запознала с представители на дадените услуги в рамките на бизнес форум.  По-рано момичето е работило като консултант в магазин, но винаги е обичало парите, затова не е изпитвала никакви угризения на съвестта, започвайки новата си професия. Мъжете плащат на Джонс по 5 000 австралийски долара за час.

При това в услугите ѝ не винаги влизат интимни ласки.   Освен това Джес и до момента продължава внимателно да крие от семейство и приятели своето прозвище. Тя се е съгласила да говори с репортера Дилвън Яс от канала 9Honey само при условие, че бъде запазена пълна анонимност. Момичето признава, че по-голямата част от спечелените от нея пари отива за дизайнерски дрехи и обувки, както и за посещения на салони за красота и скъпа козметика.

Сред клиентите на Джес като цяло са богати мъже – бизнесмени, юристи… Работници от средната класа просто не могат да си я позволят. “Мога да печеля между 10 000 и 25 000 долара на седмица – в зависимост от продължителността на услугите”, казва Джонс.

Често Джес си поръчват женени мъже. Те обаче не винаги са интимни с момичето. Някои просто искат тя да прекара време с тях на банкети или да посетят заедно ресторант. Повечето женени мъже обичат да прекарват времето си с ослепителна красавица. Те признават, че това ги кара да се чувстват по-уверени в себе си. Понякога Джес се среща и с двамата съпрузи за “приятно прекарване” на времето.   Въпреки анонимността, жените на някои клиенти понякога разбират за Джес. Често те вдигат скандали и заплашват момичето, но това не я спира. Джес признава, че засега не възнамерява да се отказва от кариерата си. Тя ще продължава да се занимава с ескорт, докато младостта ѝ го позволява.

Източник: www.blitz.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest