Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Красавице, хубаво се продаде, но струваше ли си!

/
/

Ти си в сянката му, винаги, навсякъде. Боли те гръбначния стълб, откакто се омъжи за него.

Вече не си момичето с неразрушим дух и магически темперамент, което досега познавахме, остана само една сянка.

Смееш се в него. Постоянно, на тези скучни шеги. Той няма никакви нрави, няма красота, само наследи дебел спестовен отчет от баща си. Но ти се смееш, толкова по-добър е вкусът на парите, отколкото горчивината в устата ти след всеки секс с него.

Нито те вълнува сексуално или интелектуално. Той пилее живота си за ходене в Ню Йорк, за кадифени пуловери, за голям диамант. Всичко това е красиво, но по някакъв начин няма стойност.

Седиш до него, когато е болен, а той не, когато си ти. Седиш си до него, когато той флиртува със секретарката и те кара да бъдеш нещастна. Седиш до него, когато ти подронва авторитета в компания, защото с „голтакът“, на който той е показал света. Седиш до него и изглеждаш бедна сред всичкото това великолепие.

Вече не светиш като преди. Сега всеки знае цената ти. Напразно се опитваш да покажеш някаква стойност, всеки знае, че това не е твое. Не, не си от голяма и знатна фамилия, колкото и да продължаваш да убеждаваш себе си.

Всеки ход, който правите, за да се побере, ви прави смешно. Не е естествено, вие, актьор. Опитвате се да бъдете част от свят, в който плащате твърде висока цена, за да влезете. Той запали света, сякаш да накаже нечестната ви игра, като затвори рампата.

Естествено кожи, пури, издухани вина. Всичко, което е свързано с вас, е като евтина маска. Прочетете повече за това, научете повече. Щом решите да бъдете неговата триумфална съпруга, поне се опитайте да се озовете.

Но все още не разбирам как ще живееш без любов. Може да се види отдалече, че изобщо не го обичаш. Опитваш се да бъдеш добра жена, но напразно. Очите ти изглеждат изпълнени със завист към всички тези любящи двойки около вас. Вашите отношения с него са студени. Всяко хубаво движение с него е като тон енергия.

Ако го обичаше, нямаше да е така. Знаеш добре, че няма да е така. Веднъж знаеше също как да обичаш искрено. Той обичаше толкова спонтанно без правила и без изчисления. В сърцето ти имаше мъже, чието сърце беше приятно за тебе, чието лице беше сладко за душата ти. Е, дори да те разочаровам, това не е причина да се продаваш на някого.

Но когато помисля по-добре, нищо не е оправдание. „Договарянето“ отдавна е твоята характерна черта. И това не е толкова лошо. Но трябваше да се опитваш да го спечелиш сама. Сърцето и задника ти не смееха да се продадат. Но го направи. Браво. Никога вече няма да блеснеш, никога няма да изглеждаш победител. Поздравления за живота.

Надявам се някой ден да го кажеш – „заслужаваше си жертвата“. Дотогава ти желая да имаш здраве в новото си поприще. Имаш пари. Любовта със сигурност няма да дойде.

Източник: informiraise.eu

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest