Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Легендарната рецепта на австрийски доктор е излекувала много болни от рак! Удивително проста и действа за 42 дни!

/
/

Австрийският натуропат Рудолф Бреус предлага алтернативен метод за лечение на рак.

Той е особено ефективен за ранно лечение на заболяването. Лекарят твърди, че зеленчуковите сокове и билковите настойки са в състояние да направят чудо, когато традиционната медицина е безсилна!

Австрийският натуропат Рудолф Бреус предлага алтернативен метод за лечение на рак.

Той е особено ефективен за ранно лечение на заболяването. Лекарят твърди, че зеленчуковите сокове и билковите настойки са в състояние да направят чудо, когато традиционната медицина е безсилна!

Рудолф Бреус диета

Принципът на диетата, която е излекувала 45 000 безнадеждно болни от рак по света от 1980 г. насам, е съвсем проста. Твърдите ограничения в диетата помагат да се очисти кръвта, укрепват имунната система и като резултат –  унищожават раковите клетки  „.

Тази  диета против рак  трябва да продължи 42 дни. Д-р Бреус е убеден, че че ракът се храни само с твърдата храна, поета от човека. По време на диетата на сокове, заболяването ще бъде унищожено, защото раковите клетки не могат да оцелеят!

„Ние знаем, че човек е сложен организъм. И няма лекар или учен, който може да каже, че познава цялото човешко тяло! “ Така казва авторът на революционна техника.

Хранене по онкозаболявания

Раковото лечение по метода на Рудолф Бреус ще е ефективно, ако се следват всички инструкции на лекаря. Необходимо е да се откаже всякаква храна, с изключение на зеленчукови сокове. Количеството на консумираните на ден сокове не трябва да надвишава 1/2 литра. Отварите от градински чай с жълт кантарион, мента и маточина могат да се пият в неограничени количества, но без захар.

СЪСТАВКИ: 1 глава цвекло 1 морков 1 стрък целина 1 ряпа половин картоф

ПРИГОТВЯНЕ: Пригответе съставките за коктейла.

хранене при онкологични заболяванияСмелете обелените и нарязани на кубчета зеленчуци в блендер. Внимателно прецедете сместа, за да се отстранят всякакви твърди парчета и фибри – сокът трябва да бъде хомогенен. Най-добре е да се пият прясно приготвени сокове от пресни качествени продукти.Рак Диета

Австрийският метод на лечение набира повече последователи! Това видео показва подробен процес на приготвяне на зеленчуковите коктейли по предписание на Рудолф Бреус.

Тази диета е не само лечение, но и мощна  превенция на рака . Дори напълно здрави хора е полезно да извършват такъв курс на уелнес! Цвеклото помага да се изчистят канцерогените от черния дроб и лимфната система, репичките обогатяват организма с витамин С и антоцианини, суровите картофи и моркови ще предотвратят появата на злокачествени тумори.

2 седмици диета на зеленчуков сок ще бъде достатъчна, за да се излекува тялото и да накара вътрешните органи да работят гладко .

Източник: informiraise.eu

 

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest