Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Кои са зодиите, които никога НЕ искат брак

/
/

До някаква степен бракът означава да имаш един голям ангажимент, за който да мислиш и следиш постоянно. Хората са изключително различни и всеки има право сам да избира дали да се задоми или не.

Това да си отговорен си е задължение, което не на всеки приляга. И докато е прието, че мъжете се плашат много повече от брака от представителките на нежния пол, то в днешно време нещата съвсем не стоят по този начин. Има жени, които, също както мъжете, смятат брака за отживелица или за окови, които ще пречат на щастието им. Оказва се, че те, обикновено се раждат под точно определена зодия.

Вижте кои са , и защо предпочитат да си останат волни пеперуди.

Водолей

Страхът при представителите на зодия Водолей идва с мисълта, че ако сключат брак ще бъдат наранени. За тях думата брак е лоша дума. Партньора им колкото и да се опитва да промени представите им за брака няма да успее. Те не са сигурни, че човека до тях ще успее да хване ритъма им на живот. Водолеите обичат да се грижат за себе си и да бъдат независими. Така запазват и свободата си, която за тях е много ценна.

Стрелец

Като супер щури и диви представителите на зодия Стрелец мислят брака като все едно си в клетка. Те изключително много държат на свободата си и за нищо на света не биха я пренебрегнали. Дамите Стрелци доста често при идеята за брах се плашат и отдръпват. Те харесват младостта си и никога не биха съжалили, че не са се омъжили, защото живота им е шарен и забавен и брака по скоро би ги ограничил. Именно затова много трудно намират съмишленик, с когото да създадат пълноценна и щастлива връзка.

Близнаци

Близнаците имат едно сериозно предположение, че след брака чувствата им ще се променят. Самата мисъл от това ги дистанцира и биха допуснали да се омъжат, но в много краен случай. Задължително, за да се случи брак с близнак, дамата трябва да е изключително влюбена. Като изключително неспокойни представители с тях би било трудно да се живее в хармония и без излишен стрес.

Източник: www.jenstvena

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest