Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Тази красавица не може да си намери мъж! Още на първата среща бягат от нея, щом им каже какво работи…

/
/

Мислите, че работата ви може да оказва влияние на връзката с партньора ви? Тогава прочетете тази история. Ленка е красива чехкиня и мъжете се обръщат след нея в Прага, но после…

Когато тя каже, че работи като гримьор, никой не се притеснява, навлезе ли в подробности, хората бягат. Дори и тези, които са привлечени от нея. Да, тя е наистина гримьор, но работи в погребална агенция и разкрасява трупове.

„Харесвам работата си, защо хората да не изглеждат добре в момента, в който близките им се сбогуват с тях?! Но все пак имам проблем. Скоро ще стана на 29 години и от момента, в който започнах тази работа, не мога да си намеря сериозен приятел“, признава Ленка.

Тя опитала всичко, дори и запознанства през интернет и всичко вървяло добре до момента, в който не признавала какво работи.

Независимо от всичко красавицата е решила да си запази работата и да открие истинският мъж, който би я приел с всички недостатъци, включително и с работата, която явно плаши мнозина.

Превод БЛИЦ

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest