Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Когато я игнорираш, тя се научава да живее без теб

/
/

Колкото и отдавна да сте заедно, никога няма оправдание за липсата на внимание. И няма значение дали дават важен футболен мач или последната серия на любимия сериал, просто оставете телефона си или се обърнете от екрана към своя любим човек, когато това е нужно.

Виждала съм много глупави младежи, които просто безсмислено прелистват в Инстаграм и тъпо игнорират седящото до тях момиче.

В началото тя може да търпи, да затваря очи и да си мисли, че днес е просто такъв ден. Тя може да се прави, че също гледа в своя телефон, но се заклевам, че в 9 от 10 случая тя си мисли както може да направи, за да промени това.

В крайна сметка това не е само неприлично и грубо, но накрая тя просто спира да усеща вашето внимание. Защото, когато мислите, че вече сте минали етапа, когато трябва да полагате усилия за отношенията, запомнете това: когато я игнорирате, вие я научавате как да живее без вас.

Време е да разкарате телефона и да се сближите. Каквото и да се случва онлайн, не е толкова важно, колкото какво се случва с вас сега, в реалността (това касае и момичето).

Източник: www.webmiastoto.com

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest