Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Преди да дадеш сърцето си на някого прочети това

/
/

Никога не се съгласявай на нещо по-малко отколкото заслужаваш. Изминала си дълъг път, за да бъдеш там, където си сега. Преживяла си толкова болка, че вече не са ти останали сълзи.

Никога не позволявай на някого да вземе най-доброто от теб, не давай власт на никого над твоите слабости. Разбери дълбочината на твоето сърце и приеми всички свои недостатъци, за да видиш красотата, криещи се зад белезите ти.

Никога не му позволявай да те получи без борба. Изградила си около теб стени от осколките от разбитото ти сърце и те са толкова големи, колкото и твоята новооткритата любов към себе си. Не му позволявай да разруши тези стени, докато той не реши да остане завинаги.

Не пускай никого до сърцето си, ако неговото сърце не е толкова готово като твоето.

Никога не си губи съня заради този, който ще си спомня за теб само след полунощ, когато му е скучно или самотно. Ти не заслужаваш такава любов. Никога не губи време за този, който няма време за теб, защото си му нужна само когато той иска да запълни пустотата в сърцето си.

Никога не се моли за нечие внимание, защото заслужаваш много. Не плачи, защото някой не е забелязал промяната в начина по който се усмихваш. Никога не пилей енергия за нестабилни отношения с неочаквано “Здравей” и неизказано “Сбогом”.

Никога не се съмнявай в способностите си да обичаш, защото знаеш какво значи отчаяно да жадуваш любовта, вече са ти разбивали сърцето. Никога не се съмнявай в себе си, защото си достатъчно добра, за да обичаш и да бъдеш любима. Не се връзвай на лъжи, защото вече веднъж си си платила за това.

Никога не бързай, не се съгласявай на “почти отношения”. Не подценявай себе си и способността да обичаш, защото си отговорна пред себе си за своето щастие.

Източник: www.webmiastoto.com

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest