Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Подбрани сайтове за безплатни електронни коледни и новогодишни картички 2017-2018. Без да си губим времето

/
/

Електронна картичка, която се получава в плик в електронната поща, а получателят го отваря, след това разлиства и самата картичка.

Човек може да си загуби часове, за да рови в интернет да търси електронни поздравителни картички за Коледа и Нова година. По-долу тук са дадени линкове за избрани сайтове с безплатни електронни картички (в края има и български, които обикновено са копирани от западни сайтове). Защото повечето сайтове са платени и с регистрация, и това се разбира понякога, чак като вече си загубил 5-10 мин. да нагласяш своята картичка.

Фейсбук сериозно измести електронната поща, но по празниците много хора предпочитат да изпращат лични писма с електронни картички по мейла.
За щастие има и напълно безплатни картички от различни сайтове. Иначе много от сайтовете, които предлагат такива картички, са платени, цената варира между 2 и 5 долара за месец до 18-20 долара годишен абонамент.
Анимирани, с музика и без музика, с възможности потребителят сам да подбира цветове, елементи от картинките, да добавя снимки.
Предлагат се картички за всякакви празници.
Разбира се, коледните в момента са най-търсените. Повечето се получават на пощата като линк, който се отваря в съответния сайт. Валидността на линка е обикновено от 14 до 30 дни след датата на получаването. Повечето сайтове предлагат и възможност картичката да пристига на определена дата.
Някои електронни картички се получават в пощата като изображение на плик, който се отваря в съответния сайт.
Важно: Когато се изпраща една и съща картичка на два и повече имейл адреса (всички сайтове имат такава опция), спам филтрите на пощата спират такива писма.
Повечето сайтове предлагат и опция да получиш мейл, който те известява, че получателят на картичката я е отворил. Добре е това да се включи и използва. Важно е, защото понякога спам филтри спират писмата.

Коледна картичка без анимация.

Безплатни:

crosscards.com
Рисувани картички, плюс възможност потребителят сам да съставя картинки.

greetingsisland.com
Рисувани картички, в електронен вариант се изпращат в плик, който се отваря от получателя в електронната поща.
Възможност картичките да се разпечатват на принтер и да се изпращат в хартиен вариант по пощата.
Възможност за подбор на шрифтове и големина при изписване на текст в картичката.

kisseo.com
Анимирани картички, рисувани, движещи се, със и без музика, с плик за писмо, който се отваря и картичката се разгръща, и др.

www.care2.com
Анимирани електронни картички със звук, с възможност за добавяне на лични снимки. Получават се на мейла като линк, с който се отваря картичката.  Има опция за реклами на екологични каузи, защита на природата и животните, които могат да се изключват от подателя, или да се пропускат след 3 секунди от получателя. За хора, които добре се оправят с английския език. Да се следят внимателно менютата, защото може да изпратите призиви за някои екологични каузи, заедно с електронна коледна картичка.

Коледна картичка без анимация.

got-free-ecards.com
Анимирани, рисувани картички с музика, възможност за избор на елементи в картинките.

regards.com
Картички с картинки и музика. Получава се на мейла с линк за да отвориш картичката.

punchbowl.com – Безплатни, с регистрация по избор с Фейсбук или др. Има и опция за платена регистрация с повече избор на възможности.
Много добри картички, с избор на цветове, шрифтове на поздравленията, различни пликове, в които се поставя картичката. В електронната поща се получава плик, който се отваря като линк в сайта.

123greetings.com
Рисувани и движещи се картички, с музика. Поздрави с избрани песни от Youtube. Получават се в пощата като линк, който се отваря в сайта, но писмото с линка е придружено с още множество обяснения и линкове.

Коледна картичка с анимация. Вариантите са стотици. Има възможност да се изпращат и подбрани песни от YouTube.

victoriantradingco.com (включва частично и платени картички и подаръци)
Ретро картички, без анимация, попълване на текст, показват се в пощата с пълното си изображение, без да се отваря линк. Внимание! – сред картичките има и платени, могат да се избират само безплатните. Не работи много прецизно, не всичко изпратено се получава, или се получава със закъснение от половин час. Би трябвало да се пробва като се изпраща освен на получателя, и на собствен контролен адрес, за да може да се провери.

Коледна картичка без анимация.

Български, безплатни

bgzona.net
Рисувани картички, без анимация, с възможност за музика по избор.
bgzona.net/zona/flash_kartichki
Рисувани картички с лека анимация, движещи се елементи в картинките и музика.
pozdravi.bg
Рисувани картички, с възможност за избор на шрифтове и цветове при изписване на поздравите.
kartichki.bg
Рисувани картички, снимки, колажи, без анимация.

Платени и с регистрации:

hallmarkecards.com

americangreetings.com

lifewire.com

jibjab.com

Източник: e-vestnik

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest