Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

3-те зодии, които ще сключат брак до една година

/
/

Любовта е непредвидима. Никога не знаеш кога ще срещнеш човека, с който ще прекараш остатъка от живота си. Понякога от първата среща до сватбата е достатъчна и една година, за да разбереш, че това е твоят човек. Това са 3-те зодии, които имат всички шансове да сключат брак до другото лято. Телец Ако все още не сте открили своя човек, не се изненадвайте, ако до края на това лято срещнете някой, който ще влезе в сърцето ви и завинаги ще остане там. Любовта не пита и не иска разрешение кога да дойде и да обърне живота ви с главата надолу. За тези, които вече имат връзка – не мислете, че светът е пълен с подходящи за вас хора, ако вече сте намерили човек, с който се чувствате добре. Не изпускайте шанса си да бъдете щастливи и помислете как ще се почувствате, ако загубите човека до вас. Ако не можете да си представите живота без него, какво по-голямо доказателство ви е нужно, че вече в време за следващата крачка?

Близнаци

Необвързаните имат копнеж по човек, с който никога не биха повярвали, че може да се случи нещо сериозно. Имайте повече самочувствие и вяра в себе си. Любовта ще дойде при вас, когато и самите вие започнете да обичате себе си. До вас ще застане човек, който дълго сте чакали. Не изпускайте шанса си, само защото имате притеснения – скачайте в дълбокото! За тези, които вече имат половинка, помислете кои са факторите, които ви спират да направите тази голяма крачка. Основателни ли са или са просто глуповати страхове, които ви пречат да бъдете щастливи. Ако човекът до вас толкова време доказва, че е истински и иска да сте заедно, защо да чакате?

Стрелец

Никога не сте предполагали колко внезапно може да ви връхлети любовта и какво е чувството, когато знаеш, че си намерил човека за теб. Вярвате или не, съвсем скоро ще го разберете. Най-любопитното е, че човекът, който ще открадне сърцето ви, е човек, който познавате от години, но никога не сте виждали в тази светлина. За Стрелците с половинка – съвсем скоро ще осъзнаете какво съкровище имате до себе си и ще разберете, че наистина искате да прекарате живота си с този човек. Очаква ви щастливо бъдеще, ако си позволите да ви се случи и забравите за страховете си.

Източник: www.iwoman.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest