Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

По-хубава ли е от Тамара? Това е “Мисис България Свят 2017”, но е претърпяла невероятна метаморфоза! (СНИМКИ/ВИДЕО)

/
/

Ирина Белчева грабва короната “Мисис България Свят 2017”, след като сваля 60 килограма. В предаването на Милен Цветков тя признава, че искала да се хареса и да бъде в добро здраве, а и винаги е била уверена в успеха. Белчева е на 33 години от София. Завършва “Електроенергетика” и има магистратура по “Бизнес администрация”. Работила е като електропроектант, а в продължение на десет години е главен експерт в Министерството на енергетиката.

Белчева е щастливо омъжена и е майка на две деца. Ирина Белчева тежала 108 килограма. Белчева признава, че натрупването на килограми се дължи на бременностите с двете деца, които са с малка разлика, както и на нездравословни хранителни навици, които имала.   Преди седем-осем месеца започва диета и успява да свали 60 килограма.

Решила да отслабне, за да се хареса на себе си и за да се радва на по-добро здраве. След изпробване на различни диети тя смята, че всеки трябва да намери своя индивидуален хранителен режим. Тя обаче отсича, че отслабването е и въпрос на воля и лишения, като е важна и мотивацията.

Източник: www.blitz.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest