Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Това за зодиите, с които ви очаква любов завинаги

/
/

Денят ни на раждане предопределя пътя ни в любовта, вярваме или не. Някои зодии в хороскопа наистина живеят за любовта, други предпочитат забавлението.

Вижте кои са зодиите, които се влюбват един път, но завинаги!

Зодия Телец

Не е лесно да ги спечелите. Не са от хората, които флиртуват с всеки и на всяка цена. За тях сексът е удоволствие, но определено държат да е с правилния човек. Имат дълги периоди, в които са сами без партньор, но влюбят ли се… нещата са много сериозни. Ако спечелите сърцето на Телец, не го губете – гарантирано ще бъдете щастливи, обичани и ще получите всичко, от което имате нужда в романтичен план.

Зодия Рак

Това са едни от най-големите любовници в хороскопа. Те дават сърцето и душата си на своя възлюбен. Смели са в любовта и се отдават изцяло в името на връзката. С партньор от зодия Рак ви очаква само щастие. Те не биха ви наранили, нито ще направят първата крачка за раздяла. Дори напротив, ще се постараят да балансират отношенията, за да бъде всичко перфектно. Влюбват се лесно и за тях любовта е всичко.

Зодия Козирог

Изключително са всеотдайни и дават всичко за семейството. На пръв поглед не им личи, но всъщност са много отговорни партньори и добри любовници. Те могат да бъдат изключително верни, когато са намерили правилния партньор. Когато обаче имат съмнения в отношенията си, това си личи и могат да неглижират любовта. Влюбеният Козирог е всеотдаен и готов да положи всички усилия за човека, който е спечелил сърцето му. Ако имате такъв партньор до себе си, можете да сте спокойни – очаква ви дълга и красива връзка.

Източник: www.iwoman.bg

 

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest