Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Тежко възмездие застигна изрода Светослав, който нарита млада жена в берлинското метро

/
/

Българинът Светослав Стойков, който излежава присъда от 2 години и 11 месеца в немски затвор за нападението и ритането на млада жена в берлинското метро е бил пребит жестоко от съкилийници в затвора „Хайдеринг“ край Берлин.

Новината съобщи германският вестник „Билд“ с позоваване на свои източници, а от службата по затворите все още не са потвърдили за инцидента. Стойков е настанен в болница. Инцидентът е станал в корпус 1 на затвора докато българинът изчаквал времето, през което излежаващите присъди се съпровождат до местата, където работят или до други сгради на „Хайдеринг“.  Това по правило са 10-ина свободни минути. В това време има възможност затворниците да се засекат по коридорите. От „Билд“ посочват, че няма информация дали Стойков е бил съпровождан от служители на затвора.

Германското издание посочва пикантната подробност, че Светослав Стойков е бил прехвърлен в затвора „Хайдеринг“ от затвора „Тегел“, тъй като в първоначалното място, където трябвало да изтърпи наказанието си, не се чувствал в безопасност. Прехвърлянето станало точно, за да бъде гарантирана сигурността му. Междувременно обаче в новия му „дом“ се разнесла мълвата за това какъв специален пандизчия ще бъде прехвърлен. Българинът беше осъден през юли на две години и 11 месеца затвор за опасно нападение с нанасяне на телесна повреда, след като ритна в гръб по стълбите в берлинското метро на 27 октомври 2016 г. 28-годишна студентка, а цялата случка беше заснета от охранителните камери на железницата. Пред „Билд“ Себастиан Брукс, говорител на берлинския сенатор по правосъдието Дирк Берендт казал, че ще проучи инцидента, като обяснил в петък, че до момента няма информация за него.

Съобщенията за такива инциденти идвали по-късно в случаите, когато се налага настаняване на затворник в болнично заведение. Веднага след побоя всички задържани в затвора „Хайдеринг“ били затворени обратно по килиите си,пише Монитор.

Източник: informiraise.eu

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest