Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Четиво за майстори! Докосни една жена по тези места и ще я побъркаш от кеф …

/
/

Всеки човек, който води полов живот, знае поне най-известните ерогенни зони, срещащи се както при мъжете, така и при жените. Да, но освен тях, има и други, на които не им се обръща чак такова внимание, а в същото време човек може да изпита истинско удоволствие, ако бъде докосван на тези места.

Дланите – хубавото на това място е, че може да дарявате с ласки партньорката си навсякъде. Все пак не е някаква интимна част от нейното тяло. Прокарайте леко и нежно пръсти по дланта й. Бъдете сигурни, че тя ще потрепне от кеф. В същото време ще й стане приятно, че харесваш и други части от тялото й, а не само задника, големия бюст и секси коремчето й.

Вътрешната част на бедрата – голяма част от представителките на нежния пол обичат да бъдат пипани в тази част на краката. Много е важно обаче да НЕ прибързваш. Тоест, дарявай я с ласки по бедрата, НО не бързай да стигаш по-нагоре. Защото така се губи целия чар на ласките. Не, че жените не обичат да бъдат стимулирани и на други места, но им е приятно, когато виждат, че наистина харесваш всяка част от тялото им. Гали я там известно време и ако атмосферата се нажежи – премини по-нагоре.

Тилът – повечето хора наблягат на целувките по врата и игнорират тила. Това място всъщност може да донесе много приятни емоции. Знаете ли, че в древна Япония женският тил се е смятал за ерогенна зона, защото бил едно от малкото места, които оставали непокрити от дрехи. Е, вярно, че в днешно време жените ходят доста разголени и малко са местата, които не са на показ, но това не означава, че докосването по тила не доставя удоволствие на дамите.

Лицето – става въпрос за цялото лице, а не само за устните. Всеки обича страстните целувки, но жените обичат да бъдат целувани и по други места, като например нослето, бузите, брадичката и т.н. Може да не се възбуждат от тези целувки, но ги ценят и им харесват.

Останалите части от женското /а и от мъжкото тяло/, които доставят удоволствие, най-вероятно ги знаете. Но нека все пак ги споменем – това са вратът, ушите, гърдите, коремът, гърбът, интимната зона, а при някои хора и
пръстите на ръцете и краката.

Всеки човек е различен, затова сами трябва да разберете какво доставя удоволствие на половинката ви. Или седнете и поговорете на тази тема, или сами достигнете до отговора на този въпрос. Важното е да не бъдете егоисти в леглото и да доставяте максимално удоволствие на интимния си партньор.

Източник: www.bulnews.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest