Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Датата на раждане предсказва цялата съдба на човека! Вижте кармата си!

/
/

Векове наред хората се опитват да разкрият тайната на съдбата и поне малко да зърнат бъдещето. Според астролозите, всеки има тази възможност. Всичко зависи от знака на зодиака, и по-конкретно, от датата на раждане на човек. Казано е, че характерът и съдбата на дадено лице зависят от броя на ражданията, пише zajenata.bg. Сигурни сме, че броят на ражданията има влияние върху съдбата на човек, както и върху името, околната среда, страната. Ето защо редакцията “Така е просто!” Ще ви каже какво съдържа броят на раждането. Много интересно, много хора описват реалността?

Дата на раждане

1 Лидери Това е броят на творчески, оригинални и независими хора. Те се придържат бързо към своите възгледи, притежават огромна сила на убеждаване. Те са много уверени и самодостатъчни личности, но те имат минус. Те са достатъчно егоистични и смятат, че тяхното мнение е по-високо от другите. Често действат като лидери и инициатори – те са иновативни в духа.

2 Свръхчувствителна личност Две е символ на равновесието и силен съюз. Те са отлични дипломати, често заемат висока позиция в обществото. Това са отлични партньори за бизнес, колеги, приятели и сътрудници. И да изградиш семейство с тях е удоволствие. И още 2 – това е свещеното число за художници и романтици. Тези хора обаче имат недостатъци. Тяхната прекомерна срамежливост често възпрепятства решаването на важни задачи. Другата крайност на чувствителния характер е тенденцията да изпаднат в депресия.
3 Неуморни оптимисти Този номер дава веселие, веселие, един вид безразсъдство към човек. На третия ден се раждат неуморни оптимисти, които знаят как да бъдат щастливи и да се наслаждават на живота. 3 – символ на взаимодействие и неутралност. Хората, родени на третия ден, имат отлично чувство за хумор. Те са надарени с отлична интуиция, благодарение на която отлично идентифицират най-важните мисли и идеи. Те имат естествена интуиция, така че трябва да изслушате мнението им. Но в моменти на тъга те са склонни да хиперболизират дори най-незначителните проблеми и да страдат особено силно. Също така е много трудно да толерират прекъсването на отношенията.

4 Отговорни са хората,  родени на този ден, те са истински работохолици. Чрез собствения си труд те могат да спечелят солидно състояние. В света на бизнеса те винаги имат добра репутация. Много често гравитират към точните науки. Тези хора трезво третират всеки неуспех, възприемайки провала като неизбежна част от жизнения опит. Те гледат на този свят без илюзии. Освен това, трудностите и пречките по пътя само разпалват възбудата в тях и ги принуждават да не съжаляват за своите усилия, за да постигнат това, което искат на всяка цена.

5 Любими личности на свободата

5 – символ на свободата в нумеологията. Хората, родени на петия ден,са авантюристи и запалени пътешественици. Често това е знак на гении. Тези, които са родени на петия ден, са склонни към мистицизъм. Те са много любопитни и обожават всичко тайно, непознато преди и странно. Единственият им недостатък е тяхната склонност към бързи решения. Неподходящият и нетърпелив характер често си играе жестока шега с тях.

6 Верни спътници Шестиците са родени щедри хора със силно чувство за отговорност и отлични художествени таланти. Често те са хуманисти. Те са прекрасни приятели, на които можете да доверите тайни, а също и са добри домакини. Влиянието на числото 6 позволява на човек да се чувства като господар на къщата: той е приятелски настроен и гостоприемен. Живеят в хармония с близките си, наслаждават се на красотата и благополучието на собствения си дом и за тях това е истинско щастие. В същото време това число е свързано със заслепяваща ревност и с позицията на ревностен собственик. Те са доста упорити, натрапчиви и податливи на ласкателство.

7 Мъдри хора Седемицата се смята за числото на късмета. “Седмиците” обичат да четат, готови да научат през винаги нещо ново и да свържат живота си с интелектуалната дейност. Сред тях има много учители и учени. Също така са перфекционисти. Те са много взискателни към себе си, обкръжението и ежедневието си. Често умовете им надделяват над чувствата. Несъгласие имат в любовта, противоречиви са и инатливи.   8 Мощни личности

8 – символ на власт и лдерство в нумеологията. Хората, които се раждат на осмия ден, често намират призвание в политиката, стават експерти в областта на корпоративното управление и се чувстват изключително удобно във водеща позиция. В отношенията те също доминират. Те са егоцентрични, обичат похвалите, мечтаят да постигнат универсално признание. Често добре печелят. Но това са пари, които често развалят тези хора. Те са трудни, нямат чувство на съжаление. За тях най-важното е личният интерес.

9 Сантиментални личности Една от най-забележителните им черти е щедростта. Тя се усеща от всички, които са запознати с тези представители. Те лесно прощават обиди и понасят недостатъците на другите. Те са мечтателни и отзивчиви. Те са много верни приятели и верни спътници. Често имат талант на писатели. “Деветките” са леко разпиляни и могат да се объркат в трудни ситуации. Също така не много умели във финансовата грамотност и харчат много, но не винаги за себе си.

10 Противоречиви личности Десет е комбинация от две свещени цифри, чието значение се свежда до мотото: “Или всичко, или нищо”. Те са ясни и никога не участват в интриги. Всъщност обикновено е лошо, ако понякога се изправите срещу тях. Те имат чиста душа и голямо сърце, имат много приятели и винаги привличат вниманието към себе си. Те имат много планове, но не винаги могат да определят точно целта.

11 Притежателите на богат духовен свят, тези хора са наясно за силата на думите, така че преценяват внимателно всичко, което казват, и никога не си позволяват да дават напразни съвети . От детството си са избрали за себе си пътя на вътрешното развитие. Материалните ценности ги вълнуват на последно място, те най-вече се грижат за душата си. Техният вътрешен усет граничи с екстра сензитивността. Най-доброто призвание за тях е да са лекари. От такива хора се получават отлични хирурзи.

12 Иноваторите Дванадесет – свещено число за цялото човечество. Избрано е да определи времето на деня, като раздели годината на месеци и измерва дължината им. Така че в тези хора има невероятна енергия. Тези хора имат остър ум и силна воля. Те могат да променят този свят. Те се характеризират с вътрешна хармония, баланс на властта, брилянтен организационен талант. Умени, пълни с инициативност, творческа амбиция, неудържима енергия, са обикновено хората, родени на 12-ия ден от месеца. Основният им приоритет е семейството.

13 Във вечното търсене Носителите на тези цифри през целият си живот се стремят към съвършенство, в живота им постоянно има  промени. Хората на 13-ти имат упорит ум, бързо се учат, буквално хващат всичко в движение и често достигат височини. Ежедневието им действа депресивно, а напротив, промените вдъхват нови надежди и стимулират способността им да се адаптират в този свят. Вибрационният носител на 13-ти трябва да е уверен в собствената си сигурност и следователно се стреми към дългосрочна и стабилна връзка. 14 Любовници, които обичат свободата Вибрацията на номер

14 дава любознателен ум на мислителя. Хората, родени в тази дата, са много любопитни, дори когато са в стабилни взаимоотношения, винаги имат “резервна връзка”. Те имат невероятен магнетизъм и сексуална енергия. Любители на аристокрацията. Но в бизнеса и кариерата те не успяват много. Те обичат свободата и дистанцират от живота си всички, които искат да я ограничат, въпреки че на пръв поглед изглеждат много усърдни, практични и сериозни. В пристъп на ярост, те абсолютно не контролират себе си, за което по-късно съжаляват.

15 Изобретатели Родените на 15 имат фин вкус и естествен чар. Хората около тях ги смятат за много привлекателни. Те са надарени с много таланти: от творчески до технически. Те са в състояние да определят цели и да постигнат височини в професионалната сфера на дейност. Тяхната ярка личност и ярък ум се нуждаят от постоянна интелектуална храна. Те са изключително чувствителни и реагират много болезнено на най-малката критика. За да разрешат най-трудните проблеми обаче, те често нямат търпение и вътрешна дисциплина. Трудностите и проблемите са твърде близо до сърцето им.

16 Анализатори Родените на 16-ти са дълбоко мислещи хора с аналитично мислене. Отговорни, образовани, възприемчиви, щедри, по свой начин загадъчни и независими. Имат прекрасна интуиция. Те са отлични колективни работници. Често собственикът на тази цифрова връзка изпитва силно семейно влияние и работи в тясно сътрудничество с роднини. С течение на годините те стават по-силни и  по-резервирани, затворени, некомуникативни, предпазливи. Те мразят повърхностността и ако мислят нещо, те го казват ясно.

17 Философи Вибрацията на номер 17 дава на човека желанието да търси истината и смисъла на живота. Често те изглеждат много силни външно, но имат супер чувствителна душа. В ежедневието, интуитивният смисъл често им помага да направят правилния избор при вземане на решения във всички области на живота: в отношенията, в търсене на работното място, в ентусиазма … Но е много трудно да приемат неуспех и критика. Те обичат вниманието към собственото АЗ. В стремежа към духовно израстване, носителят 17-ти обикновено поставя високи цели и ясно знае какво иска. Като правило той е добър, ценен служител, който е склонен да мисли за действията си предварително.

18 Аристократите На 18-ти се раждат много талантливи, чувствителни, но в същото време извънредно амбициозни личности. Комбинацията от 1 и 8 прави човек изключителен и ярък, макар и много експлозивен по природа и притежаващ борбени качества. Такива хора са готови да защитят не само своите собствени интереси, но и правата на своите приятели и колеги. Като правило, те са щастливи и финансово независими. Те обръщат много внимание на външния вид и статуса в обществото, предпочитат красивия живот.

18 – числото на истинските аристократи. Често обмислят всяка стъпка и действат предпазливо. Взаимните отношения и взаимното уважение е най-високият приоритет. Често такива хора имат дълбока емоционална връзка с родителите си, чиято морална подкрепа и одобрение за тях е изключително важна.

19 Стабилност преди всичко Често родените на 19-ти са с консервативен подход към всичко необичайно и ново, въпреки че не са изключени проблясъци от свежи идеи. Енергични, прагматични и решителни хора. Те предпочитат стабилността в семейството и в професията и много рядко се измъкват от домовете си. Силни материалисти са и ценят всичко, което може да бъде докосвано. Понякога те правят неприлични неща за други хора, които често се връщат към тях като бумеранг. Те се стремят винаги да показват на другите, че са по-добри от тях. Само в любовта те са изключително чувствителни и нежни. И в същото време те винаги знаят точно от кой партньор имат нужда.

20 Публични хора Откритостта е най-добрият начин да се характеризира характера им. Те обожават обществото, правят нови познати, посещават шумни партита, активно участват в различни събития. Отлични “високоговорители” и лоялни приятели, работят добре в екип. Те са много гостоприемни и отзивчиви, но често попадат под влиянието на някой друг. Те могат да се нарекат деца на съдбата, защото лесно получават всичко, което искат. Самите те обаче рядко оценяват това, което имат и са склонни да се оплакват от живота. Ето един парадокс.

21 Любители на живота Чрез природата, хората, родени на 21-ви са весели и алтруистични. Усеща се, че Всемогъщият ги е взел под грижите си и им е дал щедри възможности. Те разбират това перфектно и са готови да благодарят всеки ден за всеки ден от съществуването си. От тях излизат отлични икономисти, банкери, финансисти. Те са ”залепени” за парите, които те явно харесват. Те отдават голямо значение на собствения си статут в обществото и на позицията на техния партньор. Те са малко цинични и иронични. Те просто обичат плътските удоволствия. Може дори да се каже, обсебени са. Поради това, понякога са склонни към предателство.

22 Просветители Вибрацията на числото 22 дава на човек богато въображение и желание да се сбъдне не една мечта. Тези родени на 22 дата, имат богат вътрешен свят, добра памет и талант за преподаване. Те имат желание за космоса. Те просто умно знаят как да прехвърлят знанията си. За тях е създадена учебна и лекционна работа. Те са много дисциплинирани и правят всичко според графика. Къщата им наистина е тяхната крепост. Те не се страхуват да поемат отговорност и винаги са отговорни за своите думи и дела. Но те не са много уверени: Винаги трябва да бъдат насърчавани с комплименти, в противен случай те няма да успеят. Сред родените на 22-ри, има много филантропи.

23 Приключенци Хората, родени в тази дата, са много непостоянни. Те са пълни с оптимизъм, ентусиазъм и любопитство. Фантазьори. Последното ги възпрепятства малко, защото те са склонни да изграждат илюзии около себе си. Най-важното в живота за тях е свободата, те не обичат да се отчитат пред никого. Техните таланти са многофункционални и могат да се реализират почти във всяка професия благодарение на високата интелигентност, творчеството и прогресивните идеи. Но често пътят им е пълен с много бариери, които не всеки може да преодолее. Носителите на 23-и имат изключителна способност да внасят разнообразие в живота: те лесно се поддават на изкушението и изобщо не са склонни да ядат от забранения плод. Следователно, техният постоянен партньор трябва да е готов за неочакваната глупост на половинката си.

24 Предпазливи хора Хората, родени на 24-ти са едни от тези, които са наясно с времето. Те са много внимателни и предпазливи. Преди да вземат решение, преценяват всички възможни варианти и последици. Те не са склонни да рискуват, така че понякога те съжаляват за пропуснати възможности.  Отличителна черта на такива хора е последователната формулировка на целите и тяхното поетапно внедряване. Предпочитанията им са сварзани с храната. Сред тях можете да срещнете ресторантьори или просто гастрономи. Родените на 24-ти са поддръжници на дългосрочните взаимоотношения, които го вдъхновяват с чувство на доверие и сигурност. Те имат силно чувство за дълг и отговорност за всички членове на семейството и роднини.

25 Психолози Вибрацията на 25 е дала на притежателите си увлечение за личен интерес. Задълбочената интроспекция им помага да намерят спокойствие. Интуицията и логиката са толкова развити в тях, че дори граничат с екстрасензорни способности. Има нещо мистично у тези хора. Те обичат да се срещат с нови хора, да пътуват. Те предпочитат живот, пълен с приключения и безразсъдно забавление, не особено обременени с грижи. Но те се ръководят не само от интуицията, но и от разума. Ето защо, рядко извършват безразсъдни действия. И когато избират партньор в живота, те се ръководят повече от ума, а не от емоциите.

26 Верни спътници С цялото си сърце тези хора изпитват дълг към хората: лоялни приятели, надеждни служители, отлични семейни партньори. Те поемат ролята на покровители –  имат всички първоначални данни: волеви характер, мощна енергия, таланти за мениджъри, чувствителност, доброта и откритост. Като правило цифровата вибрация на 26 е предприемчива и постига успех във всички сфери на дейност, каквото и да прави. Сред минусите може да се отбележи суета, желание за неограничена власт и желание за доминиране. Такива хора обожават реда, в къщата им цари чистота и красота.

27 Естети Двете най-красиви фигури са преплетени в това число. Родените на 27-ти във всичко се стремят към върхови постижения, забелязват и оценяват удоволствията на околния свят. Те имат най-богатия вътрешен свят,  самокритични са и винаги работят върху себе си. Те са любезни към хората, но никога не оставят в живота си тези, които ги обиждат. Притежават богато въображение, носителите на комбинацията 27 са в състояние ясно да видят целта и впоследствие да я реализират на практика. Те не са от онези, които разчитат на късмет. Те никога не се отчайват и гледат оптимистично на света. Те обичат спокойната атмосфера и комуникация с интересни хора.

Вибрационният поток на 27 обича външните прояви на страст. Те обичат, когато любимият човек е винаги до тях и той може да усеща тяхната интимност на физическо ниво.

28 Законните граждани Родените на 28-ия ден имат висока степен на отговорност. Те са много уверени, обичат истината, уважават моралните принципи и законите. Те обичат да правят забележки и да карат всички да спазват реда. Тези хора са родени адвокати. Но интересното е, че е трудно за тях да признаят собствената си вина и те винаги търсят извършители сред околните или обстоятелствата. Всички, без изключение, представители на   28 оценяват спокойствието и уюта, особено в домашна среда. Те са много придирчиви към обкръжението си. Често критикуват и винаги изискват повече от другите.

29 Противоречива личност Вибрациите на 29 дават на човек  противоречив характер: от една страна, под влияние на числото 2 в него доминира мекотата и дипломацията, но от друга –  9 подсказва характер на постоянство и бунтарство. Днес те харесват нещо и са страстни, а утре дори изглеждат отвратени. Или сега са щастливи и след час вече са в конфликт с някого. С парите те са щастливи в живота – те идват при тях доста лесно: печелят добре, печелят и от лотарията. Но те трябва сериозно да работят над личния си живот. По-точно не върху взаимоотношенията, а върху неговия нестабилен характер. Техният потенциален избор трябва да има способността за емоционална откритост и взаимно разбирателство, както и да ги възхищава винаги.

30 Бизнесмени Числото 30 прави човека екстроверт. През целия ден той може да се върти като катеричка в колело, правейки няколко неща по едно и също време.

Носещите числото 30-и са естествено издръжливи. Те имат фантастична памет,  могат да се концентрират идеално върху важното, затова често постигат високи резултати в кариерата си. Животът им е пълен със събития, а в непосредствена близост до тях няма да се отегчавате. Те обичат да се шегуват за себе си и да третират много неща с хумор. Това им помага да преодолеят добре трудностите. Те са много активни и предпочитат близки до себе си хора енергични, весели и верни. Винаги помагат с добър съвет и изразяват всичко, което мислят лично. Не са склонни да клюкарстват и интриганстват.

31 Смели хора Вибрацията на цифровата комбинация на 31 дава на хората кураж. На тяхната смелост се възхищават много хора. Не пропускате нито една възможност, която им дава живот. Всяка работа, за която са наети, ще бъде доведена до съвършенство. Тази собственост им помага да заемат висока позиция в обществото. Като правило, човек, чийто рожден ден е на 31-и, е отличен работник. Неговата естествена страст за самоизразяване и желание да се абстрахират от скучния ежедневен живот, принуждават този човек да има изобилна комуникация, пътувания, познаване на нещо необичайно от ирационалното. Той предпочита дългосрочните отношения. Кажете ни в коментарите дали описанието на вашата рождена дата съвпада с вашия характер . Също така споделете интересна статия с приятелите си в социалните мрежи!

Източник: www.blitz.bg

loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest